Kalenders 2021

Leerkracht Scheurkalender

Het ideale cadeau voor je hele team! Vorig jaar lanceerden we de Leerkrachtscheurkalender van juf Maike en juf Inger. Binnen no time was de hele oplage uitverkocht. Op veler verzoek maakten we daarom dit jaar wederom een scheurkalender met een volledig nieuwe inhoud, die je elke dag voorziet van tips om plezier in je klas te hebben, inspiratie op te doen en die je de nodige werkdrukverlichting biedt. 

Ook dit jaar staat de kalender weer vol met leuke, interessante en nuttige teksten: onder andere ICT-suggesties, werkdrukverlagingstips en quotes. Nieuw dit jaar zijn niet alleen boekentips en mooie momenten, maar ook gastbijdragen verzorgd door Bertus (Onderwijsenzo), Anton Horeweg, Juf Judith, Juf Linda en Kinderboekenjuf Ingrid. Scheur vanaf 1 januari het jaar door en laat je motiveren door de bekendste leerkrachten van Nederland.

 

Formaat: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

Wijsheden voor elke dag Scheurkalender

 

Een wijsheid per dag voor je dagelijkse dosis inspiratie.

 

Formaat: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 6,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Filosofie Scheurkalender

De Filosofie Scheurkalender biedt iedere dag een pakkend, grappig of intrigerend citaat van beroemde denkers uit heden en verleden. Bij ieder citaat vindt u een inspirerende, wijsgerige uitleg.

 

Formaat: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 15,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

Mozart kalender 2021 - mit CD

Joseph Haydn noemde hem "het grootste muzikale genie dat ooit heeft geleefd" en Goethe oordeelde: "Een fenomeen als Mozart is altijd een wonder dat niet kan worden verklaard." Je wordt gewoon niet moe van de opera's en orkestwerken van Mozart; de Mozartfeesten in Salzburg, Würzburg of Augsburg zijn bezoekersmagneten. Deze kalender toont het korte, intense leven van Mozart in schitterende kleurenfoto's van de podia in zijn leven. De bijgevoegde cd is gewijd aan zijn heilige muziek tijdens het kerkjaar, virtuoos uitgevoerd door het Salzburger Barok Orkest, de Weense Singers, Concentus Musicus Wenen, het Beierse Radio Koor en nog veel meer. Achtergrondinformatie over Mozarts biografie en getuigenissen van zijn tijdgenoten en vooraanstaande bewonderaars ronden de kalender af.

Met afbeelding van Mozart, zijn leven en werk

CD mit Mozarts geistlichen werken im Kirchenjahr: aus der Grossen Messe in c-Mol, der Kröningsmesse, dem Requim, ‘Ave Maria’, ‘Regina Coeli’, ‘Ave Verum Corpus’, u.v.a., speelduur 55.45 minuten.

 

Formaat: 30x42 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,95

  • Levertijd: 3-5 dagen

Die schönsten Orgeln der Welt 2021

Uitgever Renate Bach | 13 bladen, Duitstalig calendarium

De muziekgeschenk orgelkalender 2021, een prachtige muziekkalender.

Orgels worden de 'koninginnen van muziekinstrumenten' genoemd en er zijn er duizenden over de hele wereld. Voor de orgelkalender van dit jaar zijn bijzonder mooie exemplaren samengesteld uit een verzameling van meer dan 5.000 orgels. De kerken waarin deze kunstwerken worden gefotografeerd, zijn verspreid over heel Europa en de VS. Organen zijn vertegenwoordigd in kerken in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Zweden. Voor liefhebbers van dromerige foto's is deze orgelkalender niet alleen een muziekkalender, maar een droom van prachtige afbeeldingen.

 

Formaat: 42 x 30 cm. | Taal: Duits en Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 22,00

  • Levertijd: 3-5 dagen

Barock Orgeln

Königinnen der Instrumente | In der Zeit des Barock erlebte die Orgelmusik ihren Höhepunkt.

Het orgel wordt vaak de "koningin van de instrumenten" genoemd vanwege zijn prachtige uiterlijk en zijn krachtige geluid. Geen enkel orgel is hetzelfde, elk is optimaal aangepast aan de akoestiek van de ruimte waarin het wordt bespeeld. De prachtige instrumenten in de getoonde kerken zijn meesterwerken van fijnmechanica en instrumentenbouw.

Orgelmuziek bereikte zijn hoogtepunt in de barokperiode.

 

Formaat: 30 x 21 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,95

  • Levertijd: 3-5 dagen

Vogel Illustrationen Kalender 2021

Achim Natzecks handgetekende illustraties van verschillende vogels geïnspireerd op oude litho's.

 

Formaat: 39 x 30 cm. | Taal: Engels/Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 19,95


Emotionale Momente: Wild und Jagd

De maandkalender voor alle jagers en jachtliefhebbers. 

Ingo Gerlach publiceert zijn foto's al decennia in de Duitse jachtpers. Nu is er een kalender met zijn mooiste jachtmotieven. Het hele jaar door metgezel voor alle jacht- en natuurliefhebbers.

 

Formaat: 42 x 30 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 36,95


Großbildkalender "Wild und Jagd" 2021

Prachtig gefotografeerde portretten van wilde dieren met nuttige informatie uit de jachtpraktijk en brengt alles in een decoratieve kalendervorm. Met zijn duidelijke ontwerp, belangrijke jachtinformatie en de tijden van de zon en de maan, is deze kalender op groot scherm informatief in het dagelijks leven en wordt hij een juweeltje in elk huis. Dankzij de geïntegreerde maankalender, feestdagen, een goed leesbare kalender met ruimte voor afspraken en herinneringen, helpt het naast alle geweldige aanvullende informatie natuurlijk ook om het dagelijkse leven te organiseren.

 

Formaat: 30 x 42 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 12,95


Wandkalender Unsere Jagd

De klassieker onder de jachtkalenders!

Laat de klassieke jachtkalender met fascinerende motieven en spannende teksten je door het jaar 2021 leiden. Onze bestseller overtuigt al jaren niet alleen met zijn grootformaat afbeeldingen, maar ook met belangrijke informatie over de jacht en gesloten seizoenen en maanstanden.

 

Formaat: 48 x 34.5 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,95


Wild & Hund Jagdkalender

De klassieke jachtkalender is ook dit jaar verkrijgbaar. Van dichtbij en persoonlijk met hoe de bloedhond succesvol werkt, jonge steenbokken trainen om te vechten of een zeldzame glimp van de nu zeldzame patrijs. De kalender toont fascinerende portretten van wilde dieren, magische landschapsfoto's en typische jachttaferelen - altijd aangepast aan het betreffende seizoen. De kalender geeft dagelijks informatie over de opkomst en ondergang van de zon en de maan en de fasen van de maan die belangrijk zijn voor de nachtjacht. De wandkalender is onze bestseller en past perfect in elk jagershuishouden.

 

Formaat: 21 x 24,5 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 17,95


Faszination Natur

Spectaculaire snapshots die ongeëvenaard zijn. Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de natuur en verwonder je over de buitengewone, diverse facetten van de dierenwereld. Het perfecte moment vastleggen met de camera is een kunst. Of het nu gaat om woedende vossen, vlammende herten of fascinerende inzichten in de wereld van uilen. De beste natuurfotografen betoveren elke maand met geselecteerde foto's uit het dierenrijk en de natuur.

 

Formaat: 59 x 42 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 29,95


Raubfisch

Een kalender die ervoor zorgt dat je op roofvissen gaat vissen. Of het nu gaat om grote snoek, baars, meerval of snoekbaars, levendige oefeningen of dromerige zonsondergangen - de prachtige foto's op groot formaat weerspiegelen de vele facetten van het vissen op roofvissen.

 

Formaat: 59,4 x 42 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 25,95


Mondhelligkeitskalender 2021

Het licht van de maan speelt een essentiële rol bij de nachtjacht, vooral voor wilde zwijnen en vossen.

In duidelijke tabellen biedt het alle gegevens om op elk moment en uur te worden geïnformeerd over de helderheid van een maanverlichte nacht. Maandelijkse kalender.

 

Formaat: 21 x 48 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 17,95


Vogelscheurkalender 2021

Met De Vogelscheurkalender kom je leuke en interessante feiten te weten over talloze vogels, inclusief mooie tekeningen. Ideaal voor alle vogelliefhebbers!

De Vogelscheurkalender is dé kalender voor vogelliefhebbers en voor iedereen die meer van vogels wil weten. Elke week staat een andere vogel in de spotlights, waarvan elke dag een ander kenmerk wordt belicht. Dat kan een bij zonder weetje zij n of hoe je deze vogel kunt herkennen, een grapje, gedichtje, quizvraag of praktische tip. Met de mooie tekeningen van Elwin van der Kolk, huisillustrator van de Vogelbescherming, is dit het perfecte cadeau voor iedereen die meer van vogels wil weten.

 

Formaat: 18 × 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,99


Natuurscheurkalender 2021 Niet voorradig

 De Natuurscheurkalender 2021 is een dagkalender waarmee je allerlei leuke feiten over dieren, planten, tuinieren, het weer en het heelal leert.

Ook leuk voor kinderen.

Dieren, planten, tuinieren, het heelal, het weer en andere natuurthema’s – ze komen allemaal langs in de vrolijke Natuurscheurkalender 2021. Op werkdagen vind je (meerkeuze)vragen, met achterop het antwoord plus uitleg, in het weekend is er een doe- of beleeftip of een gedichtje. Tegelijk volg je het hele jaar wat er in de natuur gebeurt, zoals de standen van zon en maan, de bloei van planten en het verschijnen van vruchten, vlinders en vogels.

 

Afmetingen: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,99


Scheurkalender 2021 Animal Planet

Ook leuk voor kinderen.

 

Ken jij iedereen uit het dierenrijk?

Van huisdieren tot insecten en wilde dieren...

Ze zijn er echt in alle kleuren en maten!

Wat is jouw lievelingsdier?

Een gele zeilvindoktersvis, een wapiti,

een monarchvlinder of toch de harige Mexicaanse roodknievogelspin?

Wij kunnen niet kiezen!

 

Formaat: 19 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,99


Jugendstil-Fenster 2021

Layda, Siegfried | Multi-Druck Josef Hannesschlger GmbH & Co. KG 

Jugendstil combineert decoratief gebogen lijnen met vlakke gestileerde, plantaardige of abstracte ornamenten. De kalender is enorm populair bij verzamelaars, omdat de folies gemakkelijk van de kalender kunnen worden verwijderd en daarom als raamdecoratie kunnen worden gebruikt.

 

Formaat: 58 x 43 cm. | Taal: Engels, Frans, Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 40,95


Art Nouveau 2021

Layda, Siegfried

Art Nouveau-kalender, geschikt om op te zetten en op te hangen. De foto's tonen florale en gebogen motieven, gedrukt op hoogwaardige folie.

 

Formaat: 19 x 20 cm. | 2 maanden per kalenderblad | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 12,95


The 2021 Jewish Calendar 16-Month Wall Calendar

Jewish Year 5781 | Jewish Historical Museum Amsterdam. 

Deze prachtige Joodse Kalender omvat 16 maanden -van september 2020 tot december 2021.

De full-color kalender bevat illustraties van Judaïsche ceremoniële en historische meesterwerken, selectie uit de prachtige collectie van het Joods Historisch Museum, Amsterdam.

 

Bevat Amerikaanse en Joodse feestdagen, Sabbat-kaarslichttijden, zegeningen en een lijst van Joodse feestdagen tot en met het jaar 2030, waardoor deze kalender ook essentieel is voor elk Joods huishouden.

 

Formaat: 30 x 30 cm. | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 17,95


The Jewish Museum Calendar 2021

The Jewish Museum Calendar 2021 - Wandkalender | September 2020 - december 2021 / Elul 5780 - Kislev 5782 | Uitgegeven bij The Jewish Museum, New York

De buitengewone kunstwerken die hier worden gereproduceerd, brengen de esthetische waarden en vaardigheid van hun makers over en onthullen verschillende aspecten van de Joodse cultuur. Schilderijen, prenten, sculpturen en ceremoniële objecten spreken allemaal even suggestief over de Joodse ervaring in de wereld als over de unieke kracht van kunst om zowel te inspireren als te informeren. Deze werken beslaan meerdere eeuwen en vertegenwoordigen het enorme scala aan kunst in de ongeëvenaarde collectie van het Joods Museum in New York City. Bevat zestien maanden (september 2020 tot en met december 2021), met Joodse feestdagen, wekelijkse Torah-lezingen en kaarslichttijden, en de zegeningen die boven de kaarsen worden gereciteerd.

 

Formaat: 30 x 30 cm.  | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 17,95


Jewish Cemetery Calendar

De tweede kalender van joodse begraafplaatsen in Duitsland door Walter Hoernig vormt een uitbreiding van het portfolio van grote zwart-witfoto's van deze mystieke plaatsen. De fotograaf wil de intensieve sfeer van deze plekken laten zien. 

 

Formaat: 29.7 x 21 cm. | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 34,95


Die Schönsten Orgeln 2021 - mit cd

12 kalenderbladen, Duitstalig calendarium

Bekende organisten uit Duitstalige landen stellen hun orgels persoonlijk voor: ze beschrijven hun bijzondere kenmerken, structuur en geschiedenis en vullen zo de grootformaat kleurenfoto's van de prachtige instrumenten aan. Het beschrijft ook het leven en werk van de belangrijkste organisten in Duitsland, die hun orgels bespelen met veeleisende klassieke werken op de bijgevoegde cd. Een unieke luisterkalender voor muziekliefhebbers. (CD met boekje - speelduur 67:06 min.)

 

Formaat: 30x42 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,95


British Library Illuminated Manuscripts

Met hun decoraties, afbeeldingen, heldere pigmenten en finishing touches van bladgoud zijn de verluchte manuscripten pagina voor pagina prachtige objecten. Deze wandkalender is gebaseerd op de uitgebreide collectie van de British Library en bevat 12 verbluffende en ingewikkelde details. Of u nu bekend bent met de middeleeuwse geschiedenis of een liefhebber van fijn vakmanschap, deze kalender biedt een visuele traktatie. Bij elk werk hoort een informatieve tekst en op het datepad staan de weergaven van vorige en volgende maand.

 

Formaat:  30 x 30 cm./uitgeklapt: 30 x 60 cm. | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 15,95


Ikonen 2021

Kunst-Postkartenkalender

Kalender met 12 kunstkaarten, titelpagina met passepartout en folieomslag.

Na het einde van de maand kan elke kunstkaart worden gebruikt om wenskaarten te verzamelen, weg te geven of te schrijven.

 

Formaat: 19 x 24,5 cm. | Taal: Engels, Duits, Frans

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 11,95


Icons 2021

Wandkalender.

Kalender van 16 maanden met internationale feestdagen en de feestdagen van de belangrijkste wereldreligies.

 

Formaat:  30 x 30/uitgeklapt 30 x 60 cm. | Taal: Engels.

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,95


Ikonen

Stijlvol vormgegeven kalender met 12 prachtige afbeeldingen van de bijzondere werken van Ikonen. 

 

Formaat: 35 x 48 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,95


Madonnen 2021

Kalender met 12 ingestoken kunstkaarten, titelpagina met passepartout en folieomslag.

Na het einde van de maand kan elke kunstkaart worden gebruikt om wenskaarten te verzamelen, weg te geven of te schrijven.

 

Formaat: 19 x 24,5 cm. | Taal: drietalig

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 18,95


Engel 2021

Deze liefdevol vormgegeven kalender gidst je op een inspirerende manier door het jaar 2021. Met prachtige engelenmotieven (fresco's, boekverlichting, paneelschilderingen, sculpturen), begeleid door teksten van de beroemde auteur Anselm Grün. Hij is zowel geschikt om op te hangen als om te staan. Uit de grootformaat foto's kunnen twaalf ansichtkaarten worden geknipt. Kalendergegevens: 13 vellen, 18 x 22 cm, vierkleurig, spiraalbinding, kartonnen achterkant met uitsteeksel, afbeeldingen in briefkaartformaat.

 

Formaat: 18 x 22 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 18,95


Engel 2021

Prachtige engelenmotieven (fresco’s, paneelschilderingen, sculpturen), begeleid door teksten van de beroemde auteur Anselm Grün.

Geschikt om op te hangen of om te staan.

 

Formaat: 18 x 22 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 15,95


Engel Kunst-Einsteckkalender

Kalender met 12 ingestoken kunstkaarten, titelpagina met passepartout en folieomslag.

Na het einde van de maand kan elke kunstkaart worden gebruikt om wenskaarten te verzamelen, weg te geven of te schrijven.

 

Formaat: 19 x 24,5 cm. | Taal: drietalig

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 18,95


Viva il Papa

Deze indrukwekkende pauselijke kalender is tot stand gekomen in samenwerking met Vatican Radio en de Osservatore Romano. De mooiste meditatieve beelden uit het achtste jaar van het pontificaat van paus Franciscus werden geselecteerd en voor elke maand werd een citaat van de paus verstrekt. Veel van deze afbeeldingen zijn grotendeels onbekend en laten unieke en onvergetelijke momenten met Francis zien.

 

Formaat 32 x 42 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 15,95


Pauluskalender

De traditionele Pauluskalender biedt twee meditatieve korte impulsen voor elke dag - waardevolle spirituele impulsen om verder na te denken. Naast bijbelteksten van kerkleraren en theologen, grote heiligen, maar ook tal van spirituele auteurs van onze tijd.

"Een echte schatkamer uit de rijke schat van de christelijke spiritualiteit" (kerkkrant St. Pölten)

"Onopvallende stof tot nadenken, zelfs in hectische tijden" (Konradsblatt)

"Een plezier dat 365 dagen duurt" (ontmoetingspunt, KAB Zwitserland)

 

Formaat: 10 x 15 cm. | Taal: Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 15,95


De literaire kattenkalender 2021

Het hele jaar door katten en literatuur!

De literaire kattenkalender is al jaren een onmisbaar cadeau voor kattenliefhebbers en lezers.

Met ook in 2021 elke week een prachtige foto van een kat, en schrijvers en dichters die de schoonheid, luiheid, brutaliteit, elegantie, nieuwsgierigheid, kortom: de persoonlijkheid van de kat bezingen.

 

Afmetingen: 32,6 x 24 cm. | Taal: Nederlands

Weekkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,99


Die Juristen

Honoré Daumier.

Karikaturen

 

Formaat: 33.6 x 44 cm. | Taal: Frans, Duits

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 24,95


Bridge scheurkalender

Hij is er weer: de Bridge Beter scheurkalender! Dat wordt het hele jaar 2021 genieten van uitdagende en interessante bridgeproblemen. Auteur Kees Tammens heeft er 356 voor je verzameld, bridgeproblemen waarin zowel het afspel, het bieden en het tegenspel ruimschoots worden behandeld. 

 

Formaat: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 13,95


Disney Dreams Kinkade Mini Kalender 2021

2021 Mini Wall Calendar | Auteur: Thomas Kinkade

Ontdek de tijdloze magie van klassieke Disney-verhalen en hun boeiende personages in omgevingen die zijn bedacht door Thomas Kinkade Studios. Elk van de 12 maandelijkse bladen in deze mini-wandkalender is voorzien van een afbeelding in kleur uit de Disney Dreams Collection: kunstwerken zoals The Lion King, Alice in Wonderland, The Aristocats, Mulan Blossoms of Love.

De kalender begint met september 2020

 

Formaat: 18 x 18 cm. / uitgeklapt: 18 x 35 cm. | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 11,95


Een jaar met Toon 2021

Scheurkalender Toon Hermans 

 

'Het'

ik heb 't geluk ontmoet

en zacht ermee gesproken

'k heb het geproefd en aangeraakt

'k heb het geluk geroken

het droeg geen rok

het droeg geen das

het zei dat 'het'

onzijdig was

 

Toon Hermans was de grootste theaterpersoonlijkheid die Nederland en Vlaanderen ooit hebben gekend, én een van de meest gelezen dichters. In 2016 vierden we zijn 100ste geboortedag.

Deze scheurkalender is een selectie uit de vele duizenden gedichten, versjes, teksten en tekeningen die Toon gemaakt heeft. Voor elke dag een grapje, een versje, een doordenker of een woord van troost.

 

Formaat: 17 x 12 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,37


Happinez spirituele scheurkalender 2021

Ontdek de betekenis in elke dag | Auteur: Lisette Thooft | Merk: Kosmos Uitgevers | Scheurkalender 2021

De nieuwste scheurkalender van Happinez. Biedt dagelijks een moment van inspiratie en bevat toegankelijke informatie over spiritualiteit uit alle delen van de wereld. Hier vind je citaten van goeroe's, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen. 

In deze full colour Happinez scheurkalender 2021 vind je inspiratie en wijsheid uit alle delen van de wereld. Verrijk iedere dag met mooie uitspraken, diepe inzichten of overpeinzingen. De zorgvuldig geselecteerde citaten komen uit o.a. het boeddhisme, hindoeïsme, jodendom, de islam, filosofie en psychologie. Zo ontdek je betekenis in elke dag.

Ieder citaat wordt nader toegelicht met een uitleg, aanmoediging of meditatie op de achterkant van het kalenderblaadje van de betreffende dag. Dit jaar krijgt de betekenis van de stand van de maan speciale aandacht in de kalender. Kortom: 365 dagen wijsheid en inspiratie.

De kalender is prachtig vormgegeven in een handzaam formaat en heeft een kosmische opdruk van goudfolie op het omslag. Wie wil dit nou niet cadeau krijgen of geven aan een vriend of vriendin?

 

Formaat: 13 x 18 cm | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 16,95


Taalvoutjes – de scheurkalender

Auteur: Vellah Bogle 

Niet te missen! De volgende editie van Taalvoutjes scheurkalender. Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van onze fans. Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen!

 

Formaat: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,99


Bob Ross 2021 Wall Calendar

Een viering van Amerika's meest geliefde en iconische kunstinstructeur, Bob Ross.

De Bob Ross 2021 Wandkalender is een decoratieve en nostalgische collectie van twaalf landschappen van Bob Ross. Compleet met vrolijke kleine wolken, bomen, eekhoorns en inspirerende citaten, deel de vreugde van schilderen en zijn kleurrijke wereld van "gelukkige ongelukken".

Voeg schoonheid en inspiratie toe aan je muren in 2021, met de wandkalender van dit jaar die de schilderijen en charme van Bob Ross, Amerika's meest iconische en favoriete kunstinstructeur, viert.

Bevat inspirerende citaten van Bob Ross en iconische schilderijen

Bonus gespreid voor september - december 2020

Royale roosters voor het toevoegen van afspraken en herinneringen

Bevat belangrijke officiële wereldvakanties

 

Formaat: 30 x 30 cm./uitgeklap: 30 x 60 cm. | Taal: Engels

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 17,95


Dagelijkse kost scheurkalender 2021

Auteur: Jeroen Meus | Uitgever: Manteau | Nederlands | Druk: 1 | oktober 2020 | 768 pagina's

De lekkerste kalender van het jaar.

Met de Dagelijkse Kost Scheurkalender 2021 kom je zeker een jaar lang goed voor de dag. Hartige recepten voor in de week en zoets voor het weekend. Dankzij Jeroen Meus hoeft niemand zich nog het hoofd te breken over de vraag "Wat eten we vandaag?' Het serveren van dagelijkse kost wordt een fluitje van een cent.

 

Formaat: 18 x 13 | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 18,00


De enige echte Family Survival Planner 2021

De Family Survival Planner 2021 loopt van augustus 2020 t/m december 2021. Formaat: 38 x 28 cm (uitgeklapt 56 cm hoog).

Oppas vergeten te bellen? Dubbele afspraak gemaakt? Bardienst over het hoofd gezien? En wanneer begint eigenlijk de zomervakantie? Met de Family Survival Planner heb je alle agenda's overzichtelijk bij elkaar. Geen vergeten afspraken meer, gen onaangename verrassingen als de juf vrij blijkt of er plots bezoek op de stoep staat. Regeren is vooruitzien, en daarbij maakt het weinig uit of het nu het hele land is of het gezin dat je bestiert‚

Alles wordt overzichtelijker met de Family Survival Planner. De feeërieke prenten en humoristische tips leuken alles op. En maken de planner tot een bewaarnummer. Voor de FP (Familiy President).

Rinskje Koelewijn en Toni Westenberg

Illustraties Nanja Toebak

De Family Survival Planner 2021 loopt van augustus 2020 t/m december 2021.

 

Formaat: 38 x 28 cm./uitgeklapt 56 cm. | Taal: Nederlands

Maandkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 19,99


Scheurkalender 2021 Loesje

De scherpe inzichten van Loesje blijven je verrassen en sudderen nog lang door in je hoofd!

Alleen de allerleukste staan in deze scheurkalender.

Ga met de legendarische Loesje-kalender 2021 in!

'In plaats van goede voornemens

maak ik een lijst met wilde plannen!'

Loesje

 

Afmetingen: 19 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 14,99


Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2021

Elke dag een breinbreker | Auteur: Robert Bolhuis

Al bijna 15 jaar de nummer 1 in braintraining!

In 2021 extra uitdagende breinbrekers voor liefhebbers!

De Braintraining Scheurkalender 2021 brengt meer dan ooit een jaar lang breinplezier. Elke dag een breinbreker. Van taal tot logica, van inzicht tot rekenen, alles komt aan bod. Van woordpuzzels tot doordenkers, van logica-raadsels tot breinbrekers taal, rekenen en inzicht. De enorme variatie maakt de Neurocampus Braintraining Scheurkalender al jarenlang de nummer 1 voor de echte liefhebbers! Uitdagend om te krijgen, leuk om te geven!

Dit jaar zijn er heel veel extra's. De échte fans kunnen met de unieke shopcode in deze Scheurkalender GRATIS PUZZELROUTES downloaden: stadswandelingen door heel Nederland met puzzels op de route! De Shopcode kan daarnaast ook geheel 2021 gebruikt worden om toegangskaarten voor een Dagje Uit te bestellen. Van museum tot dierentuin, rondvaart en pretpark. U krijgt kortingen tot 50 %! Uw voordeel kan zo oplopen tot meer dan € 500,-!

 

Formaat: 19 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 12,95


Weet je nog? scheurkalender 2021

Wat gebeurde er toen? | Auteur: Lantaarn Uitgevers 

Weet jij nog wat er toen gebeurde?!

Deze scheurkalender vertelt het!

In deze kalender worden gebeurtenissen uit het verleden uitgelicht. 

 

Afmetingen: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 9,99


Historische scheurkalender 2021

Niet te missen! De volgende editie van de Historische scheurkalender.

Kijk en lees mee in historische kranten (1840-1940) en waan je elke dag even in het verleden.

Bijzonder leuk om cadeau te geven of te krijgen! 

 

Formaat: 18 x 13 cm. | Taal: Nederlands

Scheurkalender | bijdrage in de portokosten € 1,75

€ 15,99

 

snelle levering

 

alle titels leverbaar

indien op voorraad: levering binnen twee  werkdagen

 persoonlijk en           deskundig adviesVan Vliet Boeken Rotterdam. Triodos Bank: NL 18 TRIO 025 474 3927. BIC TRIONL2U. BTW NL133672633B01.

KvK 55619787 R'dam. info@vanvlietboeken.com

 

1) Verzending binnen Nederland is gratis. Overige landen de dan geldende portkosten. Antiquarische boeken kunnen afwijken.